Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Collecte NGSK levert 2400 euro op

Geplaatst op: 25 november 2017

Twee weken geleden gingen dertigcollectanten door weer en wind op pad voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. De organisatie wil daarom even bij de collectanten en de gevers stil staan. Zonder hen was er geen 2420,70 euro binnengehaald.

“Jullie enthousiasme van inzet en geven wordt erg gewaardeerd, de opbrengst wordt aan toegankelijke speelplaatsen, aangepaste  vakanties, kleinschalige woonvormen, werkervaringsprojecten gespendeerd. De NSGK maakt hiermee jaarlijks 10.000 kinderen en jongeren met alle soorten handicap blij en tevreden. Alles wat nodig is om met beperking zo volwaardig mogelijk mee te doen in de samenleving is hun belangrijkste reden!”, aldus de organisatie.

Gera van Es en Jantine van Dijk liepen al voor de tiende keer een collectie. Zij kregen daarom een bloemetje.

Wilt u ook helpen met de collecte van NSGK in de 3 de week van November 2018! Zij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een belangrijke bijdrage hieraan willen leveren door een paar uurtjes te collecteren.

Voor meer informatie  of om aan te melden om collectant te worden kijk op www.NSGK.nl of bel Hannie Kubbenga 038 – 3856797 of Jantine van Dijk 038-8500111

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500