Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaas bezoekt Kwaekerties en ’t Startblok

Geplaatst op: 5 december 2017

Alle groepen van kinderdagverblijf De Kwaekerties en peuterspeelgroep ’t Startblok nodigden ouders en kinderen uit voor een gezellige Sinterklaasmiddag. Er kwam een mooi aantal ouders op deze uitnodiging af en dat maakte het gezellig druk. Eerst werd een Sinterklaasverhaal voorgelezen, daarna werden uit volle borst Sinterklaasliedjes gezongen.

“Toen vonden we het wel tijd dat Sint en Piet langs zouden komen. Gelukkig hadden ze gelegenheid om ons met een bezoekje te vereren. De middag verliep als een soort  “meet en greet” met Sint en Piet: kinderen konden even bij Sint op schoot zitten of hem een handje geven, een praatje met Piet maken, pepernoten bij hem ophalen of samen met papa of mama knutselen. Nadat we voor Sinterklaas hadden gezongen omdat hij bijna jarig is konden we de middag afronden”, aldus de leidsters.

“We kijken terug op een leuke middag waarin tijd was om een feestje te vieren en elkaar te ontmoeten en te spreken buiten de gewone breng- en haalmomenten om. Fijn dat zoveel ouders, kinderen én natuurlijk Sint en Piet aanwezig waren. Wilt u ook wel eens wat meer weten over onze uitgebreide opvangmogelijkheden? Kijk dan op www.kdc-zwartewaterland.nl voor informatie en contactgegevens.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500