Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hagenauw blijft langer bij Sportclub

Geplaatst op: 6 januari 2018

Arjen Hagenauw speelt ook komend seizoen bij Sportclub Genemuiden. De spits met een profverleden kwam afgelopen zomer over van ACV. Na een lange blessureperiode speelde hij zich voor de winterstop in de basis en wist hij ook het net te vinden.

Ook de Genemuidenaren Mathias Breman, Ramon Beens, Rik van Dalfsen, Rick Doorn, Nick Buitink, William Jansen, en Frank Jansen zitten volgend jaar weer bij de eerste selectie. Ze ontmoeten in de kleedkamer dan niet langer Raymond Beukeveld. De doelman vertrekt na dit seizoen. Aanvankelijk zou hij maar een half jaar in Genemuiden keepen, maar vanwege de blessures van andere doelmannen verlengde hij tot aan de zomer.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500