Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tijger tussen de peuters

Geplaatst op: 26 januari 2018

Peuters van kinderdagverblijf De Kwaekerties en peuterspeelgroep ’t Startblok hadden spannende voorleesochtenden. Astrid Faber van de bibliotheek kwam voorlezen én……ze had een tijger bij zich. De opluchting was te voelen toen bleek dat dit geen echte tijger was maar een grote kartonnen plaat die bij het prentenboek van het jaar hoorde: “Ssst….De tijger slaapt!” De kinderen luisterden geboeid naar het verhaal en ook de andere boekjes die Astrid had meegenomen vielen goed in de smaak. Voorlezen is enorm leerzaam en ook gewoon gezellig! Deze activiteit heeft dus vanzelfsprekend een vast plekje in het dagritme van de groepen. Er wordt in de groepen dagelijks voorgelezen, vaak rondom het thema waaraan op dat moment wordt gewerkt. Naast het lezen zijn de kinderen natuurlijk ook bezig met samen leren en ontdekken, ervaringen opdoen, lekker bewegen, gezond eten, en samen delen! Kom gerust eens langs op onze SKZ locatie om de sfeer te proeven en meer informatie te krijgen over de diversiteit aan opvangvormen. Mail Genemuiden@kdc-zwartewaterland.nl om een afspraak te maken

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500