Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Uil en Sparren onafscheidelijk; Triviant levert €2400,- op

Geplaatst op: 27 januari 2018

Tekst en foto: Erik Eenkhoorn

Vrijdagavond was er de jaarlijkse triviantavond in d’Overtoom. Er werden drie rondes gespeeld met een aantal vaste teams zoals het college van B en W, de Sparren en Breman. Ook was er een vrouwenteam vertegenwoordigd!

Aan de hand van diverse categorieën werden er vragen gesteld. Onderwerpen uit de Oudheidskamer moesten geraden worden, Anna van der Breggen kwam aan bod en de Balero van Ravel werd geraden.

De winnaar van de felbegeerde uil is wederom het team ‘De Sparren’. Ze hadden de uil eerder op de avond ingeleverd bij de jury, maar ze mochten hem weer meenemen. Een oproep van de organisatie: ‘Het zou leuk zijn als er volgend jaar nieuwe teams meedoen zodat de Sparren het moeilijker krijgen. Meldt je dus vooral aan!’

De opbrengst is bestemd voor de stichting Hope4Kids en het 2e 3e wereldproject waterpompen in Malawi  Aan het eind van de avond werd het mooie bedrag van €2400,- bekendgemaakt.

Ook GenemuidenActueel deed weer mee. Het record is wederom verbroken. Het team zat in de finale. Wat er in de finale gebeurde laten we in het midden.

 

Geplaatst door Genemuidenactueel op vrijdag 26 januari 2018

 

Geplaatst door Genemuidenactueel op vrijdag 26 januari 2018

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500