Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open brief aan Maarten Slingerland (ingezonden)

Geplaatst op: 20 februari 2018

Beste Maarten,

Vol verwondering las ik maandagavond een artikel op Genemuidenactueel over de heroprichting van de SGPJ in Zwartewaterland en jouw bezoek aan deze jongeren. Net als jij vind ik maatschappelijke betrokkenheid bij jongeren erg belangrijk. Zo zet ik mij sinds jaar en dag in om jongeren het belang van verkiezingen uit te leggen via een politieke jongerenorganisatie, de JOVD.

Beste Maarten. Na deze verwondering, kwam vooral verbazing. ‘’In Zwartewaterland kan je je geen drie dagen vermaken’’ was de kop van het artikel en tevens een quote van jou deze avond. Je gaf aan dat een extra hotel in Zwartewaterland overbodig zou zijn want ‘in Zwartewaterland kan je je geen drie avonden vermaken’. Ik las daarom verder in de hoop dat je mij zou vertellen hoe we dat zouden kunnen veranderen. Die hoop bleek snel vervlogen. Bij verdere verdieping in jullie verkiezingsprogramma kwam ik zelfs tegen dat jullie de tijden van horeca willen inperken. Geen dagjesmensen op zondag, kortere openingstijden van lokale kroegen en geen extra mogelijkheden voor toeristen om te overnachten in Zwartewaterland.

Beste Maarten. In 2011 ben ik lid geworden van een politieke partij omdat ik uit ga van de kracht van een persoon zelf. Ik zie een optimistische toekomst voor mij waarbij iedereen zijn of haar eigen leven in kan richten. Met ruimte voor toeristen die net als mij het mooie van Zwartewaterland kunnen ontdekken. Een warm welkom voor eenieder die de mooie natuur, gezellige horeca en leuke winkels in onze kernen willen ontdekken.

Beste Maarten. Ik hoop dat de SGP na 21 maart ook gastvrij wil zijn naar iedereen buiten Zwartewaterland. Ik hoop dat we samen op kunnen trekken om het mooie van Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis en de diverse buurtschappen te laten zien. Zo maken we Zwartewaterland ook na 21 maart weer een stukje mooier. Ga jij met mij aan de slag voor Zwartewaterland?

Met vriendelijke groet,

Simon Tol (24)

Woonachtig in Hasselt en kandidaat voor lijst 6, VVD Zwartewaterland

Gepubliceerd door Erik Driessen

5 thoughts on “Open brief aan Maarten Slingerland (ingezonden)

 1. Jaap schreef:

  Jaap
  Geloof en staat moet men los laten .
  Dan heb je dat gelul over zondagrust ook niet meer.
  En dan kan iedereen doen wat ze willen doen .
  Nu zitten ze met de vinger te wijzen naar de ander .

 2. Fred schreef:

  Het perfecte stuk Simon. Het zal me nu benieuwen hoe het stemmen zal verlopen.

 3. Roel schreef:

  Meneer Bosman , ik denk dat u de discussie niet helemaal begrijpt, het gaat hier niet om het toekomstige vliegverkeer boven Zwartewaterland, maar om de uitspraken van de heer Slingerland aangaande het toerisme op zondag in Zwartewaterland. Dat hij dat niet in Genemuiden wil kan ik enigszins begrijpen,maar voor de overige plaatsen Hasselt en Zwartsluis slaat hij de plank mis ! Hij moest eens weten hoeveel Genemuidenaren op zondag de terrassen bevolken in Zwartsluis !

 4. A.Bosman schreef:

  Beste Simon,
  Fantastisch, dat je van plan bent zoveel voor het toerisme in Zwartewaterland te doen.
  Wat je er echter niet bij zegt is, dat wij, als de plannen van de coalitie VVD, CDA,CU en D’66 doorgaan we in april 2019 gezellig onder
  De laagvliegroutes van Lelystad AirPort komen te liggen met alle geluidsoverlast en uitstoot van fijnstof tot gevolg.
  Geloof me geen toerist die nog in je hotel komt slapen of een borrel drinkt op je terras.
  Meer informatie #hoogoverijssel
  A. Bosman

 5. S schreef:

  Het perfecte antwoord Simon!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500