Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open brief aan Maarten Slingerland (ingezonden)

Geplaatst op: 20 februari 2018

Beste Maarten,

Vol verwondering las ik maandagavond een artikel op Genemuidenactueel over de heroprichting van de SGPJ in Zwartewaterland en jouw bezoek aan deze jongeren. Net als jij vind ik maatschappelijke betrokkenheid bij jongeren erg belangrijk. Zo zet ik mij sinds jaar en dag in om jongeren het belang van verkiezingen uit te leggen via een politieke jongerenorganisatie, de JOVD.

Beste Maarten. Na deze verwondering, kwam vooral verbazing. ‘’In Zwartewaterland kan je je geen drie dagen vermaken’’ was de kop van het artikel en tevens een quote van jou deze avond. Je gaf aan dat een extra hotel in Zwartewaterland overbodig zou zijn want ‘in Zwartewaterland kan je je geen drie avonden vermaken’. Ik las daarom verder in de hoop dat je mij zou vertellen hoe we dat zouden kunnen veranderen. Die hoop bleek snel vervlogen. Bij verdere verdieping in jullie verkiezingsprogramma kwam ik zelfs tegen dat jullie de tijden van horeca willen inperken. Geen dagjesmensen op zondag, kortere openingstijden van lokale kroegen en geen extra mogelijkheden voor toeristen om te overnachten in Zwartewaterland.

Beste Maarten. In 2011 ben ik lid geworden van een politieke partij omdat ik uit ga van de kracht van een persoon zelf. Ik zie een optimistische toekomst voor mij waarbij iedereen zijn of haar eigen leven in kan richten. Met ruimte voor toeristen die net als mij het mooie van Zwartewaterland kunnen ontdekken. Een warm welkom voor eenieder die de mooie natuur, gezellige horeca en leuke winkels in onze kernen willen ontdekken.

Beste Maarten. Ik hoop dat de SGP na 21 maart ook gastvrij wil zijn naar iedereen buiten Zwartewaterland. Ik hoop dat we samen op kunnen trekken om het mooie van Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis en de diverse buurtschappen te laten zien. Zo maken we Zwartewaterland ook na 21 maart weer een stukje mooier. Ga jij met mij aan de slag voor Zwartewaterland?

Met vriendelijke groet,

Simon Tol (24)

Woonachtig in Hasselt en kandidaat voor lijst 6, VVD Zwartewaterland

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500