Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Marlot Doornwaard redt het niet in play-off

Geplaatst op: 18 maart 2018

Marlot Doornwaard van EGSV Genemuiden deed zaterdag mee aan een play-off wedstrijd 4e divisie in Nieuwleusen. Ze slaagde er echter niet in om een nog een plekje in de finale te bemachtigen.

Voor Marlot was het een drukke dag. De dag begon in Wapenveld waar ze meedeed aan het ONK Acrogym. Daarna ging Marlot naar Nieuwleusen om deel te nemen aan de play-off wedstrijd van turnen. Marlot begon op het onderdeel balk. Ze wist dit netjes en foutloos uit te voeren en behaalde een score van 10.850.

Daarna kwam het onderdeel vloer. Door een fout vielen haar punten voor dit onderdeel erg laag uit, toch behaalde ze nog een mooie score van 10.600. Marlot liet op het onderdeel sprong twee foutloze sprongen zien. Op dit onderdeel behaalde ze een score van 9.150. Als laatste onderdeel kwam brug. Marlot liet hier een nette oefening zien, door een klein foutje behaalde ze een score van 9.050. Marlot werd met een puntentotaal van 39.650 14e.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500