Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Persoon naar ziekenhuis na vechtpartij Keet de Kolk

Geplaatst op: 19 maart 2018

Na een vechtpartij bij Keet de Kolk, in de nacht van vrijdag op zaterdag, is een persoon ter controle naar het ziekenhuis afgevoerd. De politie spreekt van een ‘opstootje’. Over de aard van de verwondingen worden geen uitspraken gedaan.

“Tijdens de surveillance zagen we dat er mensen met elkaar op de vuist gingen en hebben we om versterking gevraagd”, aldus een politiewoordvoerder. “En toen hebben we het gesust.”

Zeker vijf politieauto’s vonden de weg naar de Hasselterdijk. “Er stonden wel 100 fietsen, dus dan nemen we het zekere voor het onzekere. En het was middenin de nacht, dus dan kunnen er ook meer auto’s komen dan strikt noodzakelijk. Die zijn dan aanrijdend, maar het is dan niet altijd zo dat het persé nodig is.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500