Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nationale Moed Dag in Amersfoort

Geplaatst op: 26 maart 2018

Het Adler Netwerk Nederland organiseert op zaterdag 21 april 2018 de Nationale Moed Dag in Amersfoort. Marry Oostijen is een van e workshopleiders. Deze dag staat in het teken van een uitspraak van Alfred Adler (1870-1937): “Alles kan altijd anders zijn”. De dag start met een lezing over “Levenskunst” waarna deelnemers inspirerende en praktische workshops kunnen volgen zoals: ‘Samen problemen oplossen’, ‘Leven met verlies’ en ‘De Psychologie van Adler in vogelvlucht’.

Het thema van de dag verwijst naar het optimistische gegeven dat we als mens niet vast zitten aan onze reactie patronen. Onze dag kan er morgen anders uitzien dan vandaag, we hebben keuzes in hoe we omgaan met wat we meemaken.

Het Adler Netwerk Nederland is in 2017 opgericht en stelt zich tot doel Adlers psychologie onder een breed publiek te verspreiden. Participanten van het ANN geven workshops, lezingen, trainingen en bieden individuele hulp en begeleiding aan bij grote en kleine problemen in het dagelijks leven. Samen organiseren zij de Nationale Moed Dag die plaatsvindt op 21 april in het Huis van Zuid, Robert Kochstraat 2, 3817 JM, Amersfoort. Meer informatie is te vinden op: www.adlerspsychologie.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500