Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Living Water op zoek naar nieuwe dirigent

Geplaatst op: 11 april 2018

Na twee mooie producties slaat dirigente Jenneke Zweers van Gospelgroep Living Water een nieuwe weg in. En niet zomaar eentje. Samen met haar man gaat zij met een zeiljacht de wereldzeeën bevaren. Ze gaan voor vrijheid, eenvoud en muziek. Voor waarschijnlijk enkele jaren laten zij alles in Nederland achter zich. Dat betekent ook afscheid nemen van Gospelgroep Living Water.

Vanaf september 2018 is de Gospelgroep dan ook op zoek naar een nieuwe dirigent. Heb je ervaring met dirigeren en zou je die ervaring willen inzetten voor de Gospelgroep? Kijk dan op www.livingwater.nl naar wat de Living Water zoekt. En hoe je kunt solliciteren.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500