Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GBS bestaat vijftig jaar

Geplaatst op: 13 april 2018

Dit jaar bestaat het comité van de Gereformeerde Bijbelstichting (GBS) in Genemuiden 50 jaar. Ter gelegenheid hiervan wordt op D.V. dinsdag 17 april a.s. een bijeenkomst gehouden, die in het teken zal staan van de Bijbel in de Statenvertaling en het werk van de Gereformeerde Bijbelstichting.

Op deze avond hopen de plaatselijke predikanten ds. A. de Groot en ds. C. Hogchem te spreken over de geschiedenis en de actualiteit van de Statenvertaling en wordt gehouden in de Bethelkerk, Bereklauw 1. Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur en zal omstreeks 21.00 uur worden afgesloten.

Tevens hoopt voorlichter J. de Koning van de GBS op D.V. maandag 23 april bij de Eben-Haëzerschool en de Rehobóthschool een presentatie te houden over de geschiedenis van de Statenvertaling en het werk van de GBS.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500