Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rabobank gul voor vijf Genemuider verenigingen

Geplaatst op: 14 april 2018

Ruutvoorn houdt mooi bedrag over aan campagne

Vijf verenigingen uit Genemuiden hebben een meer dan mooi zakcentje overgehouden aan de Rabobank Clubkas Campagne. Volleybalvereniging Ruutvoorn hield maar liefst 3179 euro over aan de campagne waarbij leden van de bank bepaalden naar wie het geld zou gaan. Ruutvoorn kreeg 127 stemmen en daarmee 1179 euro, maar kreeg ook nog eens 2000 euro van de bank voor de meest creatieve campagne. Met het geld wil de vereniging de bekende toernooien in stand houden.

Ook Mannenkoor Stereo moppert ongetwijfeld niet over een bijdrage van bijna 2700 euro. Voorzitter Klomp vertelde dat het koor spaart voor een nieuw podium. Opnieuw zijn er nieuwe leden bij het koor, waardoor het podium simpelweg te klein is. SCEG kreeg voor de organisatie van Eikoerei bijna 2100 euro. `Een fantastische opsteker`, aldus voorzitter Harrie Rietman.

Zangvereniging Excelsior was met 1600 euro ook sprakeloos. De vereniging had op 100 tot 200 euro gerekend en kreeg dus veel meer geld dan gedacht. Een opsteker voor dit jubileumjaar, het koor bestaat tachtig jaar en viert dat met een concert in het najaar. Tenslotten hielden de Zwartewaterruiters 1300 euro over aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Onder leiding van Flip Visscher werden de bedragen voor ´t Olde Staduus bekendgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500