Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rock Evening levert 1000 euro op voor Forza4Sam

Geplaatst op: 4 mei 2018

Vertegenwoordigers van Forza4Sam kregen vrijdagavond een cheque van 1000 euro van de organisatie van de Rock Evening. Het bedrag komt ten goede aan de actie Energy4All.  Die zet zich in voor het onderzoek naar stofwisselingsziekten. Ilona en Harmen Brouwer zijn met vrienden en bekenden vanuit Genemuiden betrokken bij deze organisatie. 

Er is veel geld nodig om onderzoek te verrichten naar deze ziekte. Een medicijn is er nog niet. Wel vinden er steeds meer vorderingen plaats, maar de weg naar een goed medicijn is nog lang. De organisatie van de Rock Evening ondersteunt de acties in dit onderzoek door middel van een gift uit de opbrengst van de 11e editie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500