Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

OKG wil er voor alle ondernemers zijn

Geplaatst op: 8 november 2018

Met het jubileumjaar voor de boeg, lanceert het bestuur van de Ondernemerskring Genemuiden in november een campagne om ook de laatste bedrijven in Genemuiden lid te maken. “In 2019 vertegenwoordigen we 25 jaar lang de belangen van Genemuider ondernemers. Voor ons is dit hét moment om te gaan voor 100% vertegenwoordiging van het bedrijfsleven”, aldus voorzitter Berthran Selles.

De Ondernemerskring Genemuiden zet zich in voor ‘beter ondernemen’. Dat doet ze door een intensieve gesprekspartner te zijn van de lokale overheid om te zorgen voor een opgeruimd en vitaal industrieterrein. De OKG zet zich ook in voor duurzaam ondernemen, voldoende groeimogelijkheden van het bedrijventerrein en daarmee voor behoud van werkgelegenheid. Als iedereen lid is, dan is de kracht maximaal, iets wat van harte ondersteund wordt door de gemeente. “Voor de gemeente is de OKG een belangrijke gesprekspartner”, aldus burgemeester Eddy Bilder. “Met nog meer leden neemt het gewicht toe. Het zou mooi zijn als de OKG namens álle ondernemers in Genemuiden kan spreken.”

De Ondernemerskring Genemuiden organiseert diverse bijeenkomsten voor haar leden, zoals een nieuwjaarsreceptie, een ledenvergadering met een gerenommeerde spreker, een OK Event en een Winter en/of Summer Update. Dat laatste gebeurt in samenwerking met de gemeente. De onderlinge contacten, informatie én gezelligheid die daarin centraal staan, worden door de leden zeer gewaardeerd.

Jubileumjaar

Wat betreft de OKG is het voor nieuwe leden nu een mooi moment om zich aan te sluiten. “We hebben in 2019 een mooi jubileumprogramma opgesteld waarin we extra uitpakken. Van boeiende sprekers tot een prachtig jubileumevent en dan natuurlijk een jubileumavond. Het zou fantastisch zijn als álle Genemuider ondernemers elkaar daar ontmoeten”, aldus de jubileumcommissie.

Lid worden

Op dit moment heeft de ondernemerskring een kleine 140 leden. Bedrijven die nog geen lid zijn, ontvangen binnenkort een schrijven. Ook kunnen zij zich aanmelden via info@okgenemuiden.nl. Ze zijn dan meteen welkom op de Winter Update op dinsdag 27 november a.s. vanaf 20.00 uur in De Kaaihof in Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500