Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winterinspectiedag bij Autobedrijf Naberman

Geplaatst op: 8 november 2018

Ook dit jaar houdt Autobedrijf Naberman weer de Winterinspectiedag. Zaterdag 10 november kunnen alle autobezitters uit de regio bij Naberman terecht voor een GRATIS inspectie, zodat de auto klaar is voor de wintermaanden.

Bij deze inspectie wordt de auto gecontroleerd op 20 vitale punten, waaronder: verlichting, accu, banden, ruitenwissers, koelsysteem, remblokken, ruitensproeier en meer. Ook kan Autobedrijf Naberman klanten van dienst zijn met typische winteraccessoires zoals: winterbanden, sneeuwkettingen, skikoffers, allesdragers en vele andere accessoires.

Wanneer de auto door de monteur wordt gecontroleerd, kan de eigenaar ondertussen in de showroom de nieuwste modellen bekijken onder het genot van een lekkere kop snert of koffie. Tevens zijn er diverse demonstratie auto’s beschikbaar. De winterinspectiedag is van 09.00 tot 16.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500