Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbal in de regio

Geplaatst op: 17 november 2018

DOS Kampen pakte zaterdagmiddag de eerste periodetitel. Makkelijk ging dat niet, maar in de slotfase wonnen de poelenten toch uit bij Hulzense Boys, waardoor Frank Jansen, Erik Rotman en Christian Riemens een bescheiden feestje kunnen vieren.

Olympia ’28 heeft een goed ritme te pakken: de Hasselters wonnen zaterdagmiddag ook van Zalk. Het werd 3-1, maar twee doelpunten van Jeffrey van den Belt. DESZ speelde op eigen veld met 3-3 gelijk tegen De Weide. IJVV kwam dit weekeinde niet in actie.

Staphorst speelde in de hoofdklasse 2-2 uit op Urk. Urk scoorde in de 94e minuut de gelijkmaker. In de rust kregen de twee assistent-trainers rood. Bij Staphorst is dat ex-Sportclupper Ben Kin.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500