Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe cursussen Het Leerhuis

Geplaatst op: 3 december 2018

In de maand januari starten er weer nieuwe cursussen, georganiseerd door het Leerhuis.

Maandag 21 januari start de Alpha cursus.

Deze cursus bestaat uit 10 avonden en een weekend. De avonden worden begonnen met een gezamenlijke maaltijd waar je elkaar op een ontspannen manier kunt leren kennen en waar je even kunt bijkomen van de (werk) dag. Samen ontdekken wat geloven inhoudt, samen het geloof (opnieuw ) ontdekken.

De cursus wordt gehouden in het Boerendiekhuus te Genemuiden.

De cursus kost € 15,- per persoon.

Maandag 21 januari start de cursus over Luther en Calvijn.

Wat hebben deze mannen ons vandaag nog te zeggen. 2 avonden waarin Herman Selderhuis uitlegt wat Luther heeft betekend in gemeente Zwartewaterland en hoe Calvijn een “stempel” op onze samenleving heeft gedrukt, maar klopt dat beeld wel.

Deze 2 avonden worden gehouden in de Poort te Zwartsluis. Aanvang 19.30 uur en de 2 avonden kosten € 15,- per persoon.

Op dinsdag 22 januari is er de startavond van van “ Maak ze sterk “.

Hoe wordt je kind sterk en weerbaar? De 1e avond is een inspirerende avond. Op deze avond kun je alvast sfeer proeven van de cursus, kennis maken en ontdekken of de cursus iets voor jou is.

De cursus duurt 6 avonden en richt zich op ouders/opvoeders  met kinderen tussen 6 -12 jaar en wordt gehouden in het Hervormd Centrum te Genemuiden. Aanvang 20.00 uur, maar er is inloop vanaf 19.45 uur.

Deze cursus kost € 15,- per persoon.

Donderdag 24 januari is de 1e avond van de cursus Pastoraal gesprek.

Want pastoraal spreken kun je leren. Stap voor stap. En dat is vaak de manier waarop God ons leidt. Een cursus die je handvatten geeft op eigen persoonlijk terrein, maar ook op kerkelijk terrein en wellicht ook in je werkzame bestaan. Zodat jouw spreken opbouwend kan en mag zijn voor de ander.

De cursus wordt gehouden in de Ontmoetingskerk te Hasselt en duurt in totaal 3 avonden. De cursus begint om 19.30 uur en kost € 15,- per persoon.

 

Meer informatie vind u op onze website www.leerhuiszwartewaterland.nl en in ons programmaboekje. U kunt zich opgeven via de website, www.leerhuiszwartewaterland.n

Wij hopen u te mogen ontmoeten.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500