Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sfeervolle AH-proefavond in De Meente

Geplaatst op: 8 december 2018

Aanstaande maandagavond wordt er voor het eerst sinds de opening van De Meente-Albert Heijn een proefavond gehouden in De Meente. In samenwerking met de vrijwilligers worden er een heel aantal proeverijen en gerechtjes gemaakt. Het idee is ontstaan om in de decembermaand een sfeervolle avond te organiseren voor jong en oud waarbij gezelligheid en genieten centraal staat.

Ook zijn er voor jong en oud diverse mooie prijzen te winnen bij de activiteiten en zijn er heel wat kraampjes met diverse lekkernijen. Uiteraard zijn alle proeverijen en gerechtjes gratis. Verder zijn er een aantal scherpe aanbiedingen in de AH winkel in De Meente.

En uiteraard is er ruimte om gezellig samen te kletsen en te genieten. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een sfeervolle avond samen met familie, vrienden en kennissen. Iedereen is hartelijk welkom vanaf half zeven tot negen uur!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500