Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Teams Taxi Ercan overheersen Zwartewaterlandtoernooi

Geplaatst op: 29 december 2018

De finale van het Zwartewaterlandtoernooi was zaterdagmiddag een aangelegenheid voor twee teams van Taxi Ercan. In een vriendschappelijke finale bleek het ene team met 3-1 net wat sterker dan de ‘collega’s. Voor het tweede jaar op rij ging de taxibaas uit Zwolle met de prijzen naar huis.

Alle drie teams die niet uit Genemuiden kwamen, stonden uiteindelijk in de halve finale. Alleen een ploeg van Bonthuis/Brouwer met onder meer Arjan Netjes, Martijn Jansen en Rainier Resokario kon weerstand bieden, maar was in de halve finale ook niet opgewassen tegen een Ercan-team. Daarmee kreeg het toernooi een droomfinale voor Ercan, maar voor een toernooi is het natuurlijk niet goed dat twee teams uit dezelfde koker in de finale staan. Al zullen de liefhebbers kunnen genieten van de technische hoogstandjes van bijvoorbeeld KHC-speler Luhukay of ex-prof Pluim.

De goede doelen Hope4Kids en Tour de ALS profiteren van het toernooi. In totaal was de opbrengst dit jaar ruim 1400 euro.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500