Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grote verloting voor ALS-stichting

Geplaatst op: 6 februari 2019

Op zaterdag 9 februari a.s. start de verkoop voor de grote verloting van het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten. De opbrengst gaat naar de ALS-Stichting. “Dankzij geweldige sponsoren hebben we een prachtig prijzenpakket kunnen samenstellen”, zegt Willem Oostwoud van de organisatie van het toernooi.

“Het vertegenwoordigt een waarde van minstens 2000€. De volgende bedrijven zorgden voor de prijzen: Travel XL Reisbureau Tédété, Handelsonderneming van der Vegt, Bouwwaar, Eurom, Lindenholz, Kunstgras.net, Salland Oil, Buitink schilders, Chinees de Lange Muur en Herman de Haan. Het is prachtig hoe ook deze bedrijven meehelpen ter ondersteuning van het goede doel”, aldus Oostwoud.

Tijdens de pauze van het toernooi dat op 23 februari a.s. in “de Rank” gehouden wordt, vindt de trekking plaats. Vanaf zaterdag begint de organisatie met de verkoop van de loten. Tot op de toernooi dag is er dan nog gelegenheid om kans te maken op één van de mooie prijzen. Maar vooral om een steentje bij te dragen aan het belangrijkste doel van het evenement : ondersteuning van de Stichting ALS.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500