Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groene week dit keer ook een beetje blauw

Geplaatst op: 15 februari 2019

De ‘groene week’ van De Groene Lantaarn heeft dit keer een stevig blauw tintje. De modezaak gaat namelijk van 23 februari tot en met 2 maart een samenwerking aan met Albert Heijn Bart Knap. Klanten maken bij beide winkels kans op prachtige prijzen.

De winkel aan de Kaai begon zes jaar geleden met de groene week. Het was een klant die deze inspiratie aanleverde. “Zij bracht de tassen terug die ze dat jaar bij ons had gekregen. ‘Daar moeten we wat meedoen’, zeiden we toen”, vertelt eigenaresse Josita van de Wetering.

Sindsdien heeft De Groene Lantaarn twee keer per jaar zo’n milieuvriendelijke week. Elke teruggebrachte tas levert een waardepunt op. Bovendien kunnen klanten gedragen merkkleding inleveren die naar een tweedehandskledingwinkel in Apeldoorn gaat. Daar verkochte kleding levert een waardebon op. “We plannen de groene week altijd in het voor- en najaar plannen: dat is de tijd waarin mensen kasten opruimen.”

Voor de groene week zoekt Josita altijd samenwerking met collega’s. Dit keer is dat de niet direct voor de hand liggende Albert Heijn. Met een heuse fotoshoot is de voorpret al begonnen. Vijf medewerkers van Bart Knap werkten hieraan mee. Vanaf zaterdag 23 februari begint de groene week ook voor de klanten. “Wie bij ons iets koopt, ontvangt een fles die ze bij Albert Heijn met verse jus d’orange kunnen laten vullen. Wie bij Albert Heijn winkelt, ontvangt lootjes. Daarna kunnen mensen bij ons in de winkel zien of ze een prijs hebben gewonnen”, legt Josita uit.

En de grootste geluksvogels winnen prachtige prijzen. De hoofdprijzen zijn namelijk een minuut gratis winkelen bij Albert Heijn Bart Knap en een waardebon van 200 euro van De Groene Lantaarn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500