Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 juni 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Excelsior zingt in Zwartsluis

Geplaatst op: 8 maart 2019

Foto's Jan van Kleef

In woonzorgcentrum De Schans in Zwartsluis trakteerde het Chr. Gemengde Zangvereniging Excelsior uit Genemuiden donderdag de bewoners en andere belangstellenden op een fijne zangavond. Het koor staat onder leiding van dirigent Wim Verweij die zelf de begeleiding op de piano verzorgde.

Er was een programma samengesteld, dat aan iedereen werd uitgereikt. Het bestond uit geestelijke liederen en enkele bekende Hollandse liederen. Een toelichting bij de gezongen liederen werd gegeven door koorlid Tinie Barneveld. Na de pauze werd het gedicht ‘De Kiefte’ in het dialect voorgedragen door Geertje Bosman.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen