Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kooijman IT voor ondernemers én particulieren

Geplaatst op: 22 maart 2019

Een beetje verscholen in een voormalige winkel aan de Nijstad is sinds kort Kooijman IT gevestigd. Hans-Jan Kooijman werkt voor veel bedrijven in de regio Zwolle en Zwartewaterland, maar is ook een nuttig adres voor particulieren die problemen of vragen hebben over een laptop, iPad, smartphone of pc. Kooijman IT helpt ze daar graag mee verder.    

Hans-Jan Kooijman is met zijn 22 jaar een jonge ondernemer. Na zijn opleiding MBO ICT-Beheer besloot hij al snel voor zichzelf te beginnen. “Ik heb altijd al veel interesse gehad in ICT en vind het leuk om mensen daarmee te helpen. Met Kooijman IT combineer ik dat”, vertelt de Genemuidenaar.

Sinds de start van zijn bedrijf in 2017 heeft hij veel zakelijke klanten die hij ondersteunt met de juiste ICT-oplossingen, zoals werken in de Cloud, VoIP-Telefonie, netwerken, Wifi-oplossingen en inrichten van werkplekken. “Ook krijgen we veel aanvragen voor camerasystemen. Niet alleen voor beveiliging van gebouwen, maar ook voor kwaliteitscontrole binnen bedrijven. De tapijtindustrie plaatst bijvoorbeeld camera’s in het productieproces, zodat verstoringen daarvan snel in beeld zijn. Een andere trend voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers is in de cloud werken.”

Met de opening van het servicepunt in 2018 zette Kooijman een volgende stap. Zakelijke klanten kunnen daar terecht voor service, onderhoud, reparatie en ook de verkoop van en advies over alle denkbare ICT-producten. Kooijman IT verkoopt alles van Apple, maar heeft ook de grote andere merken in het assortiment. “Met de opening van het servicepunt richten wij ons naast de zakelijke klanten nu ook op particulieren. Wij helpen graag mensen die problemen hebben met hun apparaat. Ook als de apparatuur niet bij ons aangeschaft is bent u welkom.”

Particulieren kunnen uiteraard ook bij Kooijman IT terecht voor de aanschaf van smartphones, laptops en andere apparatuur. De openingstijden kunt u vinden op de website van Kooijman IT: www.kooijmanit.nl

Kooijman IT

Nijstad 10 8281BB Genemuiden

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500