Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Visgilde Hans Visscher heropent de deuren

Geplaatst op: 23 maart 2019

Na een periode van grondig verbouwen, heeft Visgilde Hans Visscher afgelopen donderdag de deuren weer geopend. De winkel is voorzien van een nieuwe indeling en het interieur heeft een frisse en eigentijdse uitstraling gekregen. Visgilde Hans Visscher is hiermee weer helemaal klaar voor de toekomst.

‘Vis is feest’ is een veelgehoorde term bij Visgilde Hans Visscher. Een bezoek aan de vernieuwde winkel maakt het nu nog feestelijker. Na een grondige verbouwing zijn de werkzaamheden in de afrondende fase. Afgelopen donderdag werden de deuren van de winkel weer geopend en nu staat het team van Visgilde Hans Visscher klaar om klanten te verwelkomen.

Wie de nieuwe winkel binnenkomt, valt direct de aangepaste indeling op. Deze is ruim opgezet, waarbij zowel twee- als vierpersoonstafels zijn gerealiseerd. Ook eigentijdse hoge zitjes ontbreken niet in het interieur. Daarnaast geven nieuwe frisse kleuren de winkel een hedendaagse uitstraling. Hans en Gijsbert nodigen iedereen uit om dit alles zelf te komen bekijken!

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500