Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Primeur voor schildersclub

Geplaatst op: 17 april 2019

Primeurtje voor schilderclub ‘t Wörd altied wat: de leden vullen als eerste een expositie in het Tapijtmuseum in die niet over tapijt gaat. Het museum zou graag meer van dit soort exposities houden. “Wij hebben in de Ontvangstruimte prachtige mogelijkheden om allerlei tentoonstellingen te houden. Door als museum wat meer te bieden  wordt een bezoek aan het Tapijtmuseum nog aantrekkelijker”, zegt bestuurslid Hans Mateboer.

Woensdagavond werd de expositie geopend. Die is vanaf nu te zien voor bezoekers. Het Tapijtmuseum wil graag in contact komen met groepen of privépersonen die ook een idee hebben voor een museumtentoonstelling.

Informatie: info@tapijtmuseum.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500