Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub heeft de selectie rond

Geplaatst op: 25 april 2019

Olivier Duinkerken terug bij het eerste. Archief Helmich Lubberts

Matthias Breman, Ramon Beens en Rik van Dalfsen blijven ook volgend seizoen bij de 1e selectie van Sportclub Genemuiden. Bovendien komen Olivier Duinkerken, Gerhald Visscher en Bart Jan Brouwer over vanuit het tweede team. Harne Lassche mag de sprong van de JO19 naar de eerste selectie proberen te maken.

Daarmee heeft Sportclub de selectie voor komend jaar rond. Tijdens de eerst voorbereidingsperiode zal de definitieve selectie worden gevormd en kan het zijn dat er nog 1 of 2 spelers afvallen uit de voorlopige groep.

Duinkerken maakte een aantal jaren geleden ook deel uit van de eerste selectie. Na een blessuregolf speelde hij zelfs een behoorlijk aantal wedstrijden als back. Daarna verkaste hij vanwege studieredenen naar Oranje Nassau. Ook Gerhald Visscher is geen onbekend gezicht in de eerste selectie. Nadat hij niet wist door te breken zocht hij zijn geluk bij FC Meppel en Go-Ahead Kampen. Daarna sloot hij aan bij de tweede selectie van Genemuiden.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500