Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Corsogroep helpt mee op Havenplein

Geplaatst op: 27 april 2019

Voor het tweede jaar op rij helpen leden van Corsogroep After Nero’s uit Sint Jansklooster mee tijdens Koningsdag in Genemuiden. Ze begeleiden onder meer de attracties op het Havenplein. In ruil daarvoor verdienen ze een zakcentje voor de corsogroep.

Het contact is gelegd door voorzitter Henry van Dalfsen van de Oranjevereniging, die zelf ook actief is bij de corsogroep op het Land Veno. Dankzij de corsogroep is er een oplossing gevonden voor het vrijwilligerstekort in Genemuiden.

Aan het begin van de middag zijn de activiteiten op het Havenplein begonnen. Onder meer de fiets waarmee je over de kop gaat, was meteen in trek. Ook de lasergamearena is weer populair. En, alsof het zo moet zijn, de zon breekt ineens ook nog volop door. De spelen duren tot 17.00 uur. Daarna is er de avondoptocht en nog een feest in de tent.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500