Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tjeerd Korf bij Ontmoetingsdienst

Geplaatst op: 5 mei 2019

Op zondagavond 12 mei is er weer een ontmoetingsdienst in de Ontmoetingskerk. Deze keer met ex-Sportclub-speler Tjeerd Korf als spreker. Hij is voormalig profvoetballer en als jeugdtrainer is hij nog steeds verbonden aan PEC Zwolle. Daarnaast zet hij zich in voor Geloofshelden, een stichting die sporters laat getuigen van hun geloof in Jezus Christus. 

Het thema van de ontmoetingsdienst is: ‘The goal of your life’. Jezus als doel in jouw leven. De ontmoetingsdienst wordt gehouden in de Ontmoetingskerk aan de Weedebrink 1 te Hasselt en begint om 19.00 uur. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door het CGKV combo.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500