Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nog veel ‘restpunten’ aan de N331

Geplaatst op: 20 juni 2019

De nieuwe situatie op de N331 rondom Hasselt raakt zo langzamerhand ingeburgerd bij de gebruikers, maar nog steeds zijn er veel ‘restpunten’ die moeten worden weggewerkt, zo meldde wethouder Coster donderdag in de gemeenteraad. Hij noemde onder meer de openbare verlichting, die deels in storing is en deels is niet duidelijk wie de eigenaar is van deze verlichting.

Ook moet er, ter hoogte van de brug, een betere afscheiding komen tussen fietsers en ander verkeer. Ook de belijning bij de fietsoversteekplaats moet beter. ChristenUnie-raadslid Ooms wees erop dat de staat van het fietspad ook matig is. Volgens Coster is ook hierover overleg met de provincie. Bij de brug moeten ook nog geluidsbarriers worden geplaatst.

Verder ontbreekt nog een goede bebording richting Mastenbroek. Nu staan er tijdelijke borden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500