Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeenteraad begint donderdag om 19.00 uur

Geplaatst op: 3 juli 2019

De gemeenteraadsvergadering begint donderdag om 19.00 uur. Dat is een half uur eerder dan gebruikelijk in verband met de uitgebreide agenda. Belangrijk gesprekspunt is bijvoorbeeld de uitbreidingsplannen van Vebe. Dat bedrijf zou graag op 15 hectare willen bouwen langs de weg naar Hasselt. De familie Pierik is daarvan groot tegenstander, zo bleek vorige week tijdens de vergadering. De politiek lijkt uiteindelijk echter voor te gaan stemmen. SGP en VVD waren vorige week al positief, en coalitiepartijen ChristenUnie en BGZ wilden meer informatie en vooral randvoorwaarden opnemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500