Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groep 8 perfect voorbereid op komende fietstochten

Geplaatst op: 10 juli 2019

Kindcentrum Ichthus bereidt leerlingen tot in de laatste minuten perfect voor op de vervolgstap in het onderwijs. Groep 8 werd woensdag als afscheid uitstekend voorbereid op de komende fietstochten naar pakweg Zwartsluis, Zwolle en Kampen.

De docenten hadden daarvoor alle andere leerlingen ingeschakeld. Die moesten woensdag met een zwaar geladen waterpistool op school komen, waarmee ze vlak voor 12.00 uur naar buiten werden gestuurd. Even later kwamen de leerlingen van groep 8 aan fietsen en die ondervonden wat een plotselinge stortbui op weg naar school kan doen. Een flinke bladblazer zorgde ook nog eens voor de nodige tegenwind.

Om de oefening goed af te maken, moesten de afscheid nemende leerlingen drie rondjes rond de school nemen. Voor de leerlingen die nog even te gaan hebben, dus alle kans om de fietsers goed onder handen te nemen. Die hebben ongetwijfeld een afscheid gehad om nooit te vergeten en gaan uitstekend voorbereid op weg naar het middelbare onderwijs.

Voor Meester Thomas had dit afscheid als extra voordeel dat hij zijn rug wat kon sparen, omdat hij al die leerlingen niet naar buiten hoefde te mikken.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500