Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groeten uit Amerika

Geplaatst op: 20 augustus 2019

Genemuidenaren reisden deze zomer de hele wereld over, zo blijkt uit de inzendingen voor de zomervakantiefotowedstrijd. Van Rosalie van den Berg ontvingen we deze foto die genomen is aan de rand van de beroemde Niagara Falls in de Verenigde Staten.

Angelena Kolk was in Denemarken en de families Van der Pligt en Meijwaard bezochten hetzelfde pittoreske Franse stadje. De eerste familie maakt een foto bij daglicht, de tweede in de duisternis. Beide foto’s zijn mooi en maken kans op de prijzen, waaronder de fotoshoot van Esther Naberman.

Inzenden kan tot en met 30 september naar redactie@genemuidenactueel.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500