Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Happen en trappen’ voor De Wijkwieg

Geplaatst op: 22 augustus 2019

Op D.V. zaterdag 7 september organiseert een groep jongeren van de Hersteld Hervormde Gemeente in Genemuiden een Hap & Trap voor De Wijkwieg. De Wijkwieg is een nieuwe opvanglocatie voor moeders met baby’s dat gerealiseerd gaat worden in het Hervormd Wijkgebouw.

“Tijdens deze mini fietstocht door het poldertje kun je genieten op drie verschillende boerderijen van een echt boeren driegangendiner.  Voor de kinderen worden spelletjes georganiseerd en er is een mogelijkheid tot het maken van een boeren foto”, legt de organisatie uit.

Meer informatie en aanmelden voor deze unieke tocht kan via deze LINK.
Aanmelden kan tot en met woensdag 4 september.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500