Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Toetsenvirtuoos enthousiast over Van der Poel-project

Geplaatst op: 31 augustus 2019

Robert Mulder uit Kampen maakt deel uit van het nieuwe muziekproject “Volle Bak” dat binnenkort een muzikale ode aan Mathieu van der Poel gaat uitbrengen. De rasmuzikant geniet grote bekendheid in Genemuiden. Dit niet alleen vanwege zijn vaardigheden op de toetsen maar ook door zijn werk als internationaal salesmanager bij een tapijtfabriek.

Mulder was jarenlang werkzaam bij Vebe en was daarna ook nog een tijd bij de Edel-group in dienst. Tegenwoordig verdient hij zijn geld bij de Cormor Carpet Company in Engeland. Voor dit bedrijf vliegt hij de hele wereld over.

In Kampen kennen veel mensen Robert vanwege zijn muzikale kwaliteiten. Hij maakte deel uit van talloze succesvolle bandjes. Via zijn zakelijke netwerk kwam hij ook in verbinding met het project “Volle Bak” en hij was hier al snel voor te porren.

“Het idee om een song over Mathieu van der Poel te maken sprak me direct aan”, aldus de Kampenaar. “De song staat als een huis en je merkt dat wanneer je met een ploegje ervaren mensen aan iets begint er al snel een soort chemie ontstaat. Na een avondje oefenen konden we eigenlijk al de studio in”.

Mulder dicht het nummer “Mathieu van der Poel” behoorlijk kansen toe. “Wanneer dit landelijk opgepikt gaat worden -iets wat zo maar eens zou kunnen – dan zou hier zo maar iets groots uit kunnen groeien. De song blijft in je hoofd hangen en de tekst zit gewoon goed in elkaar”.

“Mooi is dat er ook direct een clip gemaakt is. Helaas kon ik door prive-omstandigheden niet bij de opnames zijn (Mulder trad onlangs met zijn Engelse vriendin in het huwelijk), maar we komen straks met een afgerond pakket op de markt. En hoe het verder ook afloopt, ik heb er in ieder geval een stel leuke muziekvrienden aan overgehouden”, zo besluit de sympathieke Kampenaar.

Op donderdag 12 September a.s. wordt de clip in het verenigingsgebouw van STG de Eendracht aan de Koppel in Genemuiden gepresenteerd. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Aanvang 20.00 uur.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500