Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2020
Agenda
Prezero (tijdelijk)

MAF-kledingwinkel gaat weer open

Geplaatst op: 10 september 2019

De MAF-kledingwinkel in IJsselmuiden opent op woensdag 25 september weer de deuren. De opbrengst van de verkoop is weer voor het pilotengezin Paas dat momenteel in Papoea Nieuw-Guinea actief is.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een heel grote, prachtige collectie kinder-, dames- en herenkleding. Ook deze keer is er weer heel veel nieuwe kleding bij. Maar ook bij de tweedehands kleding wordt ervoor gezorgd dat er enkel goede, schone kleding in de winkel komt te hangen. Verder wordt er op gelet dat de kleding eigentijds is en zo mogelijk merkkleding. Uiteraard zal nu winterkleding de hoofdzaak zijn.

De plaats is als vanouds Oosterholtseweg 20a in IJsselmuiden. Parkeren kan op het terrein bij de Oosterholthoeve. Het pad naar de winkel graag vrijhouden!

“Ook kunt u nog kleding inbrengen. Dat kan bij een bezoek aan de winkel, maar ook bij de comitéleden thuis. Dit kan het hele jaar door. Een extra bezoek aan de winkel kan ook heel handig zijn, want elke dag worden de rekken weer aangevuld. Er zijn dames die elke week en soms vaker even komen kijken; en vaak niet zonder resultaat”, aldus de organisatie.

En voor wie het niet zo goed meer weet, hier een greep uit het werk van MAF (Mission Aviation Fellowship):

  • MAF MAAKT RAMPGEBIEDEN BEREIKBAAR VOOR HULP
  • BIJBELVERTALERS EN ZENDINGSWERKERS KUNNEN NIET ZONDER MAF
  • ONBEREIKBARE DORPEN ONTVANGEN HULP EN BIJBELS VIA MAF-VLIEGTUIGEN
  • MAF “REDT” MENSENLEVENS MET HAAR MEDISCHE EVACUATIES EN HET BRENGEN VAN MEDICIJNEN.

MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om te helpen.

Niemand mag onbereikbaar zijn

Verder zie www.MAF.nl/paas

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500