Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zesde Najaarsevent bij complete woonwinkel

Geplaatst op: 1 oktober 2019

Ook op de nieuwe locatie aan de Klaas Fuitestraat zet Woonwarenhuis Jan Pleijsier de traditie van het Najaarsevent door: kleinschaliger dan op de vorige plek, maar met volop gezelligheid en sfeer. En een mooie gelegenheid om de collectie van het bekendste woonwarenhuis van de regio te bekijken.

Klanten komen nog steeds uit een zeer brede regio rondom Genemuiden. Met de komst van internet is die regio alleen nog maar breder geworden. “Wij zijn een hele complete woonwinkel. Bij ons vind je alles van vloer tot raam, van grote meubels tot kleine accessoires. Bovendien staan wij voor service: het houdt voor ons niet op bij verkoop. En we nemen in de winkel uitgebreid de tijd voor klanten”, zeggen Wita, Jochem en Karst Pleijsier daarover.

Die zijn enthousiast over de verhuizing naar de Klaas Fuitestraat, twee jaar terug alweer. “De combinatie met de twee supermarkten en de versspecialisten is prima. Bezoek je ons, dan kun je meteen boodschappen inslaan”, aldus de ondernemers.

Het was dinsdagavond alweer het zesde Najaarsevent. Naast het bekijken van de collectie van Jan Pleijsier waren er lekkere proeverijen en werden er leuke cadeaus verloot.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500