Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub bouwt verder met trio

Geplaatst op: 7 november 2019

De competitie is nog maar net begonnen, maar Sportclub Genemuiden doet nu al goede zaken voor de volgende voetbaljaargang. Nieuwkomers Streutker en Boutzamar hebben hun overeenkomst met de groen-witten namelijk verlengd. Het duo maakt tot dusver een sterke indruk. Dat geldt ook voor Omar Kavak, die opnieuw zijn woord aan Genemuiden heeft gegeven.

Met het vastleggen van het trio en de contractverlenging voor trainer Rene van der Weij maakt Genemuiden duidelijk dat het verder wil borduren op de ingeslagen weg. Kavak en Streutker blijven nog minimaal een jaar, terwijl Boutzamar zelfs voor twee jaar bijtekent. Hij ziet volgend jaar in ieder geval Kay Velda aan zijn zijde, want de Veluwenaar heeft nog een doorlopende verbintenis.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500