Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Henk en Rika Brommer zestig jaar getrouwd

Geplaatst op: 11 november 2019

Foto Gijs Leusink

Zestig jaar geleden, op 11 november 1959, stapten Hendrik Brommer en Hendrika Hulleman in het huwelijksbootje. Burgemeester Bilder ging op bezoek bij het echtpaar om hen te feliciteren met hun diamanten huwelijksjubileum.

Henk werd geboren in de toenmalige gemeente Zwollerkerspel. Hij bracht zijn jeugd door op de boerderij van zijn ouders vlak achter het Stoomgemaal. Van jongs af aan hielp Henk mee op de boerderij. Rika is geboren en getogen in Genemuiden. Haar ouders hadden daar een bakkerij. Tot haar huwelijk heeft zij daar met veel plezier gewerkt. Henk en Rika ontmoeten elkaar op de Kaai in Genemuiden. Het was liefde op het eerste gezicht. Na de verkeringstijd trouwden ze.

Het pasgetrouwde stel ging in het ouderlijk huis van Henk wonen. Ze vormden samen een goed team en er moest hard gewerkt worden. Na elf jaar verhuisden ze naar Genemuiden. Henk kwam in dienst bij  verschillende bedrijven. De laatste elf jaar van zijn werkzame leven werkte Henk met veel plezier bij VéBé.

Rika werkte in de huishouding bij ouderen in Genemuiden. Daarnaast is ze creatief en is handwerken haar grootste hobby. Henk mag graag tuinieren maar zit ook graag achter de computer.

Beiden zijn dankbaar voor hun goede gezondheid. Het huwelijksjubileum wordt gevierd met familie en vrienden.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500