Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemusiment wordt ‘Genemuiden Kamerbreed’

Geplaatst op: 14 november 2019

Genemusiment en Eikoerei gaan op in het nieuwe evenement Genemuiden Kamerbreed. Komend jaar staat dat voor het eerst op de kalender. De gemeente draagt 5000 euro aan het evenement bij, zo bleek donderdagavond tijdens een informatieavond van de gemeenteraad over de Cultuurnota. Ook het Hasselter Dweilfestival en WaterMuzeFestival in Zwartsluis krijgen dat bedrag.

SCEG-voorzitter Harrie Rietman bevestigt dat de naam vermoedelijk Genemuiden Kamerbreed wordt. “De naam verwijst naar de brede opzet voor de hele gemeenschap en natuurlijk ook aan de rol van de tapijtindustrie in Genemuiden”, legt hij uit over het evenement dat het beste van Genemusiment en Eikoerie moet combineren.

Genemuiden Kamerbreed wordt een tweejaarlijks evenement dat mikt op een wat meer regionale uitstraling.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500