Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hart voor Hem op missie

Geplaatst op: 14 november 2019

Hart voor Hem houdt op vrijdag 22 november een avond met ds. P. van Duijvenboden. “Bij het woord missie denken we al gauw aan militairen die in oorlogsgebieden vechten voor rust en stabiliteit. Als christenen zijn wij ook op missie! In een tijd waarin het christendom onder druk staat en veel mensen de kerk de rug toekeren, is het juist belangrijk dat wij laten zien dat Jezus volgen de moeite waard is”, aldus de organisatie.

“Dominee P. van Duijvenboden neemt ons  mee op missie in zijn wereld als legerpredikant, waarbij thema’s als secularisme, individualisme en veiligheidscultus aan de orde van de dag zijn. Zaken waar ook wij mee te maken hebben in onze omgeving. We hopen deze avond handvatten te krijgen hoe wij in deze wereld een trotse getuige van Jezus Christus mogen zijn. Het belooft een inspirerende avond te worden.

Vanaf  19:30 zijn jullie welkom, het programma begint om 20:00. Aanmelden kan door je aan te melden voor dit event op FB of een mail te sturen naar hartvoorhem2018@gmail.com.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500