Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Kraantje gaat met High Wine & Beer-weekeinde richting feestdagen

Geplaatst op: 14 november 2019

Nog niets te doen dit weekeinde? ’t Kraantje biedt een meer dan smakelijk alternatief voor een avondje bankhangen. Het restaurant in Zwartsluis biedt vrijdag, zaterdag en zondag een High Wine & Beer: vijf verrassende gerechten met bij elke gang een al even verrassende exclusieve wijn of een speciaalbier. Kijk op www.tkraantje.nl voor het menu!

Daarmee beginnen de liefhebbers goed aan de periode van feestdagen. Ook daaraan doet ’t Kraantje uiteraard volop mee. Dat begint met een Sinterklaverjastoernooi op donderdagavond 28 november. Wie een kaartje wil leggen, is vanaf 19.00 uur welkom in het restaurant op de Kranerweerd. Deelname is 7,50 euro, maar daarbij inbegrepen is een kop koffie met wat lekkers.

Als Sinterklaas het land uit is, komt Nederland is de sfeer van de Kerstdagen. ’t Kraantje begint dit keer voor het eerst al op Kerstavond. “In deze regio heb je dan weinig mogelijkheden, viel me op. Terwijl het een ideale avond is om uit eten te gaan. Wij hebben die avond een Walking Dinner met verschillende gangen, en ondertussen zorgen muzikant Ted Pickman en komiek Koop Drost voor het amusement. Voor 25 euro geniet je van acht gangen en begin je op een leuke manier aan de kerstdagen.”

En wie die ook leuk wil doorbrengen, kan uiteraard ook bij ’t Kraantje terecht. Het restaurant kiest dit jaar vanwege de verwachte drukte voor twee shifts: die beginnen op beide dagen om 16.00 en 19.00 uur. “We hebben dan een vijfgangenmenu voor 39,50 euro per persoon. Op het menu staan gegarandeerd gerechten die bij ieder familielid in de smaak vallen: van kreeft tot spareribs.”

Op de vrijdag en zaterdag na de Kerstdagen hoeft ook niemand thuis te zitten. ’t Kraantje gaat met een opgeruimd gevoel het jaar uit. “Op die twee laatste dagen dat we dit jaar open zijn, maken we de voorraden op, bijvoorbeeld de producten die overblijven van de Kerstdagen. Voor 19,50 euro help je mee met onze opruiming, die we in buffetvorm serveren”, aldus Platje.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500