Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Elfde spinningmarathon op 11 januari

Geplaatst op: 30 november 2019

De elfde spinningmarathon van Zwartewaterland Helpt heeft een toepasselijke datum: 11 januari. Tussen 14.00 en 20.00 uur kan bij STG De Eendracht worden gespind voor het goede doel, dit keer Kind en Brandwond.

Deze stichting organiseert activiteiten waarbij kinderen met brandwonden geholpen worden om hun littekens te accepteren. Wie mee wil spinnen, kan zich aanmelden via ZWARTEWATERLANDHELPT.NL of SPINNING-MARATHON.NL en dan wijst het zich vanzelf. Meedoen kan al voor minimaal €12,50 per uur deelname, maar de bedoeling is zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen.

Voor wie spinnen te zwaar is, kan ook iemand sponsoren door een bedrag naar keuze te doneren via IKSPONSOR.NL. Klik op de het spinningfietsicoon en vul het sponsor formulier in en betaal met IDEAL.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500