Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub ziet concurrentie punten verliezen

Geplaatst op: 30 november 2019

Sportclub Genemuiden kwam zaterdag niet in actie, maar zag de concurrentie in de Hoofdklasse B vooral gelijkspelen. De topper tussen Swift en ACV eindigde bijvoorbeeld in 4-4. Genemuiden staat nog steeds vijfde, maar slechts drie punten achter op koploper Eemdijk. Het lijkt sowieso een seizoen van de wisselende kansen te worden: nummer negen HZVV staat bijvoorbeeld ook maar vijf punten achter op Eemdijk.

Bij DOS Kampen kwamen wel Genemuidenaren in actie op een voetbalveld. DFS maakte een einde aan een reeks van vijf zeges voor de poelenten. Die gingen nog met 1-2 rusten, maar verloren uiteindelijk met 4-2. Een klasse lager speelde IJVV met 3-3 gelijk bij Enter ‘Folkert Velten’ vooruit.

In dezelfde klasse, maar dan in het district noord, won DESZ van NEC Delfzijl. Via twee keer Tom Kisjes, Mark Elken en Esteie werd het 4-0, waarna NEC in de slotfase nog twee keer scoorde. Olympia ’28 ging tenslotte met 3-2 onderuit bij HTC.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500