Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verrassende wedstrijden op het Zwartewaterlandtoernooi

Geplaatst op: 21 december 2019

Het Zwartewaterlandtoernooi 2019 is zaterdagochtend van start gegaan. Al ruim voor het aangekondigde tijdstip van 11.00 uur begon de openingswedstrijd tussen het altijd sterke Taxi Ercan en De Pongels. De ploeg van de Zwolse taxibaas liet zien dat ze ook dit jaar weer om de hoofdprijs willen meedoen: ze wonnen met 4-0, maar verloren verrassend hun tweede duel van KLB Bernat met 1-2.

Ook het balvaardige Comceptum ging enigszins verrassend twee keer onderuit. Tegen een knap counterend Van Dijk Heftrucks en tegen Velda Koeriers verloren ze. De ploeg rond Sportclub-speler Kay Velda lijkt ook een van de kanshebbers op de overwinning.

Het toernooi wordt dit jaar over twee dagen gespeeld. Vandaag is er tot het einde van de middag zaalvoetbal in d’ Overtoom, waarna de teams vrijdag om de eindoverwinning gaan spelen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500