Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Avond van het Alzheimer Trefpunt

Geplaatst op: 6 januari 2020

Op maandag 27 januari is er weer een avond van het Alzheimer Trefpunt in Zwartewaterland. Onderwerp deze avond is ‘Zorgen over vergeetachtigheid; is het dementie?’. Spreker is Lisa van der Drift, psycholoog bij IJsselheem. Zij praat over de verschillende vormen van dementie. Welke symptomen horen erbij? En hoe ga je ermee om, als het jou of je naaste treft?

Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, zorgverleners en andere belangstellenden. Er is een informatiestand met voorlichtingsmateriaal van Stichting Alzheimer Nederland. De avond wordt gehouden in de bibliotheek Zwartsluis.

Het programma begint om 19.30 uur. Inloop met koffie/thee vanaf 19.00 uur. De entree en koffie/thee zijn gratis. Er is een collectebus voor vrijwillige bijdragen voor de organisatie van deze avonden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500