Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verkeershinder richting de Lichtmis

Geplaatst op: 16 januari 2020

Schagen Infra begint maandag met het aanpassen van de situatie op de kruising Zandvoortweg en Ter Wee en de Vaartweg 377. De klus duurt tot begin april en gaat voor enige verkeershinder zorgen.

De aanpassingen in de Vaartweg moeten het autoverkeer afremmen en de oversteek voor fietsers en wandelaars veiliger maken. Zij  kunnen de Vaartweg in twee etappes oversteken. Ook is de aansluiting van de Vaartweg op Ter Wee overzichtelijker. Ter Wee wordt haaks aangesloten op de kruising. De fietsoversteek wordt gecombineerd met de (te verbreden) duiker van de Boekweitendam.

De Zandvoortweg is vanaf begin maart 2020 afgesloten voor al het verkeer vanaf de aansluiting van de Verkavelingsweg tot aan de Vaartweg.

Van half januari tot eind maart 2020 kan het verkeer de werkzaamheden aan de Vaartweg passeren. Het verkeer moet dan wel rekening houden met enige verkeershinder. De Vaartweg is afgesloten vanaf het moment dat de werkzaamheden op het kruispunt zelf starten. Om deze periode zo kort mogelijk te maken, werkt Schagen doordeweeks, op zaterdag, overdag en ’s nachts. De precieze datum wordt later bekend gemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500