Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub-voorzitter schaatst 125 kilometer

Geplaatst op: 25 januari 2020

Vooraf was hij wat bezorgd of hij wel vijftig kilometer kon schaatsen, maar uiteindelijk legde Luuk Drost met zijn ‘minimale schaatservaring’ 125 kilometer op de Weissensee. Daarmee bracht de Sportclub-voorzitter samen met zijn schaatsgenoot ruim 3500 euro in het laadje voor het Ronald mcDonaldhuis en de Orange babies. In totaal werd daarvoor dik twee ton bij elkaar geschaatst. Drost was woensdag nog aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie van Businessclub de Wetering en vertrok daarna richting Oostenrijk. “Wat een ervaring”, meldt hij op de social media.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500