Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kaartverkoop ‘Maestro’ is van start

Geplaatst op: 26 januari 2020

Nog even houdt de organisatie van het ‘Maestro-concert’ de lippen op elkaar, maar binnenkort worden de gastdirigenten bekend gemaakt voor dit voorjaarsconcert van Hasselts Fanfare.  

Op 7 maart aanstaande geeft het orkest van de muziekvereniging n.l. in haar clubgebouw aan de Van Haerstoltelaan een concert met een bijzonder tintje. Vanaf 19.30 uur kan het publiek genieten van lichte muziek, waarbij het orkest, aangevuld met een basgitarist, in een bigband opstelling musiceert. Op het programma staat onder meer muziek van Queen en Michael Bublé.

Na de pauze nemen de muzikanten weer de traditionele fanfareoptelling in en zal het programma vervolgd worden naar het idee van het populaire tv-programma ‘Maestro’.  Zes bekende Hasselters/Gaellemunigers dirigeren allemaal een muziekfragment van circa 1,5 minuut. Na het spelen geeft de jury, met voorzitter en beschermheer van de vereniging de heer Eddy Bilder, haar oordeel. Wie mag zich de maestro van de avond noemen?

Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje?

Kaarten à € 5,00 zijn vanaf 1 februari te bestellen via mail jannelbakker@home.nl of te koop in het verenigingsgebouw op donderdag 27 februari en 5 maart van 16.00 tot 18.00 uur.

(tot 16 jaar toegang vrij)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500