Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Overtoom knapt de entree op

Geplaatst op: 18 februari 2020

“Niet gezellig…”, zegt Overtoom-beheerder Meike als ze rondkijkt in de entree van het verenigingsgebouw. De tijd dat kale bakstenen in waren, is immers al enig tijd achter de rug. Ook andere verbeteringen zijn mogelijk. d’ Overtoom hoopt daarom dat vrijwilligers mee willen helpen tijdens NL Doet om de entree een metamorfose te geven.

Een kleurtje geven aan de bakstenen is daarbij de belangrijkste taak. Daarnaast komt er binnenkort ook een digitaal bord waarop alle activiteiten in het gebouw overzichtelijk worden gepresenteerd. Met een paar andere aanpassingen is de entree dan weer helemaal bij de tijd.

Ook meehelpen? Aanmelden kan bij Meike of Eddy of via https://www.nldoet.nl/klus/wij-maken-de-overtoom-mooi-0

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500