Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voor Carver of topoccasion naar Bert Wieten

Geplaatst op: 5 maart 2020

Meer dan twintig belangstellenden probeerden donderdag bij Bert Wieten in Zwolle de elektrische Carver uit. Dat is een van de voertuigen die de komende jaren meer in het straatbeeld te zien zal zijn. De Zwolse autospecialist is in deze regio het servicepunt voor het Nederlandse product.

“De Carver is een overdekte mobiel met de eigenschappen van een motor. De maximum snelheid is 45 kilometer per uur en je kunt er ongeveer honderd kilometer mee rijden. Ideaal voor stadsvervoer of als tweede ‘auto’ voor het woon-werkverkeer”, vertelt Greet Generaal, de inwoonster van Zwartsluis die bij Bert Wieten werkt.

Ook collega Jasper vermoedt dat de Carver een opmars gaat maken. “En daarnaast geldt dat natuurlijk voor alle elektrische auto’s. Die vraagt neemt flink toe, ook omdat de kwaliteit steeds beter wordt en de actieradius groter. Omdat wij zijn aangesloten bij James Autoservice kunnen wij alle modellen leveren. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen bovendien op de voet.”

Met altijd tachtig occasions op voorraad is Bert Wieten (opgericht in 1988) uiteraard ook het adres voor de ‘gewone’ auto. “Wij hebben auto’s van alle merken en in elke prijsklasse. De overeenkomst is dat ze voorzien zijn van de Autopas, absoluut van Nederlandse origine zijn en goed onderhouden zijn. Wij kopen alleen auto’s in waarvan we het verhaal kennen en die gegarandeerd goed zijn”, vertelt Jasper.

Greet wijst op de goede reviews op internet. “Mensen zijn heel enthousiast over ons bedrijf, omdat we ons aan afspraken houden. We zijn eerlijk en transparant Niet voor niets hebben we hier nog klanten van het eerste uur: mensen die al dertig jaar bij ons kopen. Ook voor aanvullende zaken kunnen ze bij ons terecht, zoals de huur van een dakkoffer, AP, service en onderhoud, het spoelen van de automaatbak en verzekeringen.”

Een belangrijke trend van de afgelopen jaren in autoland is private lease, ook bij Bert Wieten merken ze dat. “We merken dat zowel starters op de automarkt als ouderen voor die constructie vallen. Voor jongeren is daarmee een nieuwere auto bereikbaar en ouderen besteden hun spaargeld liever aan andere zaken. Met Private Lease weet je precies welke kosten je hebt en je komt niet voor verrassingen te staan.”

Kijk voor meer informatie op www.bertwieten.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500